Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de tatăl ei + Reacția micuței: ”Știe prin ce am trecut”

03 10. 2024, 11:15

Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de tatăl ei + Reacția micuței: ”Știe prin ce am trecut”. 

Karmen Minune și Bogdan Căplescu nu mai formează un cuplu. Artista a făcut public faptul că au decis să divorțeze. Spunând că își dorește ca fanii să afle acest lucru direct de la ea, nu din alte surse. Karmen Minune a vorbit discret despre divorț, păstrând privat acest capitol din viața ei.

Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de tatăl ei

Așadar, Karmen Minune nu i-a ascuns nimic fetiței sale, mai ales în perioada în care s-a separat de tatăl ei. Cântăreața a mărturisit că a luat această decizie atât pentru fiica ei, cât și pentru ea și fostul soț, pentru a putea fi fericiți.

”Sofi știe tot ce se întâmplă și Sofi își dorește ca mama ei să fie bine. E cel mai frumos lucru despre lumea aceasta. Copilul meu este un copil foarte matur, care înțelege lucrurile câteodată mai bine decât mine. Am discuții cu ea și conversații lungi despre orice. (…) Ea e viața și lumina și ochii mei și ea știe prin ce am trecut noi, ca familie.

Dacă eu am ales să iau decizia aceasta, vreau ca toată lumea să știe că am luat-o în binele nostru individual, al meu, al fostului meu soț și al ei”, a declarat Karmen Simionescu, în podcastul lui Bursucu.

Ce a spus despre fiica lor, Sofi 

Karmen a ținut să precizeze faptul că, atât ea, cât și soțul ei se vor ocupa în continuare de creșterea frumoasă și armonioasă a fetiței lor de 5 ani. 

„Fetița noastră are deja 5 anișori, face parte dintr-o comunitate, copiii vorbesc și nu aș vrea să aibă ea de suferit din cauza a ceea ce se întâmplă în presă, sau a ceea ce se spune. Scopul meu și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă ușor peste perioada care urmează pentru că se întâmplă schimbări în viața ei și nu e ușor pentru niciun copil care trece prin așa ceva. Sofi va face parte, în continuare, și din viața mea și din viața tatălui ei.”, a declarat vedeta.

foto: social media